Сграда

Жилищна сграда OPUS -

Вашият мечтан дом

Описание на сградата

OPUS е многофамилна жилищна сграда с гаражи и подземни парко места, разположена на ул. Димитър Горов No 5, в центъра на гр. София.

Сградата е списана в ПИ с идентификатори по КККР 68134.403.419, УПИ II-43,44,45 за ЖС, кв. 710, м. "ГГЦ - "ЗОНА Г-14", Район Оборище, Столична община.

Многофамилна жилищна сграда OPUS има един жилищен вход А, разположен откъм улицата. Сградата включва:

  • 6 жилищни етажа
  • 3 апартамента на кота 0 със двор
  • 24 апартамента
  • 1 апартамент-мезонет
  • 9 самостоятелни гаража
  • подземен гараж
  • 6 складови помещения

     

Общите части на сградата са с модерен интериорен дизайн, луксозни подови настилки, висококачествени стенни ламперии, шумоизолираща дограма и сигурни входни врати на всяко жилище.

 

Балконите на всеки апартамент разполагат с модерна, подвижна метална щора, която позволява повече комфорт през летните месеци и уединение на всеки дом.

Материали и технологии

Нашите партньори в проекта

Главен архитект

Иво Петров – Архитекти ООД е архитектурна компания основана през 1990 г. с амбицията да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради.

Главен изпълнител

Инвеститор

Расте, но не старее!

София е разположена до северния склон, сгушена в полите на Витоша. От дълбока древност, околията около бъдещата столица на България, е била важна търговска артерия. Локация, която преплита четири прохода: Ботеградския, Владайския, Драгоманския и Петрохански, през които е минавал пътят от Изтока към древна Европа.

 

София е град с множество термални и минерални извори и важни архитектурни разкопки, които свидетелстват за богатото й историческо минало. Разнообразното културно наследство на града е концентрирано в централната част, в сърцето на стара София, където избрахме да построим многофамилна жилищна сграда OPUS.

Разгледайте отделните етажи и изберете своя мечтан дом в сърцето на стара София.